pumpe za vodu - oprema - inženjering

O nama

Preduzeće “Real Impeks” d.o.o. poseduje tradiciju dugu 30 godina. U početku smo se bavili sastavljanjem i ožičavanjem upravljačkih ormana za pumpne sisteme, nekadašnjeg giganta u ovoj oblasti, preduzeća “Sever”, Subotica što je dovelo do širenja interesovanja prema samim pumpnim sistemi i pumpama za vodu.

Nakon nekoliko godina, osnovna delatnost prelazi u servisiranje i popravku pumpi za vodu. Interesovanja su se širila iz godine u godinu kako bi danas preduzeće “Real Impeks” postalo prepoznatljivo na teritoriji Srbije, u oblasti inženjeringa, opremanja bunara, servisiranja pumpi, premotavanja dubinskih potapajućih elektromotora, izradi upravljačkih ormana, izradi hidrotehničkih instalacija i hidrantskih sistema.

Naša vizija je da budemo sinonim za preduzeće koje stalno postavlja više standarde kako u oblasti poslovanja, pružanja usluge i trgovine, tako i u oblasti življenja i koje, ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih i predviđa i kreira. Da budemo sinonim za preduzeće koje posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi.

“Real Impeks” d.o.o. je preduzeće u razvoju koje teži zadovoljenju potreba vlasnika, unapređenju svojih procesa rada, zadovoljenju korisnika usluga i obezbeđenja kvaliteta života i uslova društvenih potreba.

Identifikacija PDV obrazac