pumpe za vodu - oprema - inženjering

Posao

Zapošljavamo!

Profil: Namotavač, Vikler elektromotora (samostalan)

Broj radnih mesta: 1

Rok za prijavu: 30.04.2019.

Od zaposlenog se očekuje da radi na poslovima namotavanja namotaja statora i rotora, kao i prateće poslove rastavljanja i sastavljanja elektromotora, zamene ležajeva, zamene četkica i ostale električarske poslove. Pri premotavanju, od zaposlenog se očekuje da je upoznat sa snimanjem šeme namotaja i da samostalno ume da izvrši defektažu kvara i ustanovi da li je motor u proboju ili kratkom spoju, da ume da rukuje sa mernim instrumentima i slično.

Posao se obavlja u radioničkom okruženju u delu namenjenom za električare. Sav alat za obavljanje posla je obezbeđen, kao i instrumenti za merenje i defektažu. Kandidat zadužuje radno odelo i cipele. Za zaposlene koji ne žive na teritoriji Subotice ili okoline, firme obezbeđuje smeštaj u sopstvenim kadrovskim stanovima u blizini firme.

Radno vreme je svaki radni dan i jedna Subota mesečno, od 7:00 do 15:00. Zaposleni je dužen da se danima namenjenim za vršenje posla pojavi na radnom mestu najkasnije u 6:40, a da radno mesto napušta najranije u 15:00. Očekuje se da zaposleni bude savestan i odgovoran prema alatu, predmetu rada, a najvažnije da bude odgovoran prema drugim zaposlenima. Prednosti su timski rad, preciznost, ažurnost, odgovornost, želja za stalnim usavršavanjem.

Predviđen je rad na određeno 3 meseca (redovno plaćena 3 meseca). Ukoliko kandidat zadovolji, predviđeno je zaposlenje na neodređeno.